Линдзи Лоън отново заплашена от затвор

Холивудската актриса Линдзи Лоън отново е заплашена от възможността да влезе в затвора. От края на май месец 24-годишната актриса е под домашен арест в дома си в Лос Анджелис заради кражбата на огърлица на стойност 2500 долара и нарушаването на

2011-06-23 12:49:45
Линдзи Лоън отново заплашена от затвор
Холивудската актриса Линдзи Лоън отново е заплашена от възможността да влезе в затвора.

От края на май месец 24-годишната актриса е под домашен арест в дома си в Лос Анджелис заради кражбата на огърлица на стойност 2500 долара и нарушаването на правилата на пробацията, на която бе осъдена през 2007 година за шофиране в нетрезво състояние.

Скандалната звезда обаче явно доста е скучала, защото организирала парти за свои приятели на 13 юни. Въпреки че има забрана да употребява алкохол, Лоън все пак консумирала солидно количество концентрат. Доказателство за това били резултатите от направените й след това алкохолни тестове.

Заради нарушаването на правилата на домашния арест на актрисата, днес делото срещу нея ще се преразгледа отново. За пореден път нея я грози опасността да попадне зад решетките заради необмисленото й и глупаво поведение.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия